Peace & Love

Imorgon drar jag till Peace & Love festivalen så då måste jag självklart ha passande naglar! hehe X)
Men du kan självklart göra mina P&L naglar, även fast du inte ska dit! Dem är ju sommriga ändå ;)
 
Gör så här:
Steg 1: Måla naglarna i lite olika färger (spelar egentligen ingen roll vilka, bara tummen är vit!)
Steg 2:
Tummen- Regnbåge!! Börja med att måla en blå båge över tumnageln. gör sen en grön båge precis intill det blåa. Fortsätt på samma sätt med gul, orange och rött tills regenbågen är klar!
TIPS!!
Det kan vara pilligt att gör strecken så smala. Jag använde en knappnål som jag doppade i nagellack och målade med! Ta vad du hittar hemma. Det kan vara en tandpetare eller grillpinne..
 
Pekfingret- Gör först en rund cirkel med svart färg. Dra ett streck rakt ner genom cirkeln och sedan två streck från mitten, snett ner mot kanterna (se bild).
 
Långfingret- Och tecken är kluriga! Jag fick kolla upp på google hur dem ser ut för jag råkar alltida göra dem spegelvända, hehe ^^ Men nu blev det rätt och jag kan inte beskriva hur man gör den bättre än så här: kolla bilden! ;)
 
Ringfingret- Hjärta, ja du vet säkert hur sånna ser ut!
Lillfingret- Här kan man göra lite vad man vill. Först tänkte jag göra två moln men sen så blev det noter istället eftersom det kommer vara mycket musik på festivalen ^^
Ja, då var det klart!!!
Good luck bitcheeees! ;D <3

Strawberry nails

Jag hann tyvärr inte göra någon skolavslutningsdesign, men här kommer en super somrig design med jordgubbar på! Perfekt start på sommarlovet!! :D

Du behöver:
Rött lack, grönt lack, vitt lack och en tandpetare/grillpinne.

Gör så här:
Steg 1: Måla alla naglar med rött lack.
Steg 2: Dra sicksackiga streck på tippen av nageln (se bilden). En enklare varriant är att bara måla hela nageltippen med ett grönt streck (som fransk manikyr).
Steg 3: Häll en droppe vitt nagellack på en pappersbit. ta en tandpetare eller grillpinne (eller vad du nu hittar hemma) och doppa i vitt. Dutta sen små pricka lite här o var över det röda på naglarna!
Färdigt!
Lycka till och GLAD SOMMAR!!!! :D <3

Sailor nails

Det här är en somrig båt-inspirerad design i 3 steg som inte är allt föör pillig! Det svåraste var nog ankaret. Den tar typ 20 min at göra! ;D
Du behöver: Vitt, blått och guldigt lack + vitt och rött lack med smal pensel.

Gör så här:
Steg 1- Måla tummen och långfingret med blått lack. Resten ska vara vita. Ta gärna två lager färg så att det blir ordentligt täckande.
Steg 2- På de vita naglarna drar du två röda smala streck tvärs över. På långfingret måla du en liten ankare som du ser på bilden. På tummen gör du två vita streck tvärs över nageln.
Steg 3- Dutta fyra små prickar med guldlack i ändarna av ränderna (på tummen också)!
Färdigt!
Lycka till! <3
Hugn n' Kisses / Josefin

LOVE

Här kommer instruktionen till mina love-naglar! Det är en ganska lätt design i bara två steg :)
Du behöver ett ljusrosa/beigt lack och svart nagellack med smal pensel!
Gör så här:
1. Måla först hela nageln med den ljusrosa/beiga färgen.
2. Börja på pekfingret och skriv ett l i skrivstil. Fortsätt att skriva o, v och e på de andra naglarna och försök attfå det att se ut som att bokstäverna sitter ihop (som i skrivstil)!

 

Lycka till! :D <3

 


RSS 2.0