The "Pac Man" Design

Hade tråkigt och satt o spelade lite på datan. Körde Pac Man spelet för det var ju länge sen! Åhh, vad jag gillade det när jag var mindre. Fick då idén till den här naildesignen :D
1. Måla ett lager med baslack först. Ofta när man använder mörka lack så blir naglarna missfärgade om man inte använder ett skyddande lack underst.
2. Måla ett eller två lager med svart nagellack. Jag använder Depends.
3. Nu är det dags för de små figurerna. Sök på "Pac Man" på google så vet du hur figurerna ser ut! När ska måla så kan du ta en droppe nagellack och lägga på ett papper på sidan av. Sen använder du en tandpetare för att lägga på färgen.
4. Om du blir missnöjd med formen på något sätt kan du försöka fixa till det på samma sätt fast med svart färg för att "dölj" det som kom utanför.
Här är formen till Pac Man
5. Ge sötisarna ögon genom att först dutta två vita prickar och sen svarta lite till höger i ögonvitan.
6. Ett lager överlack, och du är klar!
Resultat:
Good Luck!
Kram Josefin <3

Converse nail design!

Följ mina enkla steg och få naglar redo för en promenix ;)

1. Måla två lager med valfri bas färg. Jag använde ett blått från H&M.
2. Måla nagelspetsen vit och se till att skarven mellan vitt och blått blir RAK och inte böjd som nageln.
3. Ta svart nagellack och måla med smal pensel/ tandpetare, två strecka från nagelfästet ner mot det vita. När strecken närmar sig det vita så "svänger" du av linjen utåt. (se bilden för att förstå)
4. Dutta tre prickar på utsidan av de två strecken, på vardera sida. Det här ska bli fästena för skosnörena.
5. Måla ett smalt rött streck ytterst på nageln. Om möjligt, lämna en svag springa med vitt allra längst ut på nagelspetsen. (Det här steget är inte helt nödvändigt, men converse skor har ofta en sån här rand)
6. Nu ska skorna knytas! Börja nerifrån och dra ett rakt streck mellan de två understa prickarna. Använd gärna vitt nagellack så att det syns bra! Förtsätt sedan och gör som kors eller X mellan prickarna.
7. Måla ett lager överlack/genomskinligt lack! Dina naglar är redo för en promenad i stjärnglanset!

Resultat:

Resultat:
LYCKA TILL NU!
/Kram Jossan! <3

Detaljera mera!

Äntligen har lacken kommit! 24 olika färger med en vanlig och en smalare pensel. Det ska bli riktigt kul att använda dem, för att göra coola designs! Häng kvar och kolla in resultatet som kommer upp idag eller imorn ;D
Kram Jossan <3

Huskur- vitare naglar!

Gula & missfärgade naglar efter att tagit bort nagellacket. Känner du igen dig? Läsa mitt enkla och super bra tips för att få vitare naglar! ;D

Du behöver:
(nagellacksborttagning + bommullstuss)
1 skål
1 halv citron
lite vatten
handkräm

Gör så här:
(1. Ta bort eventuella nagellacksresten från dina naglar. MEN ANVÄND INTE ALSOLLÖSNING! Det är rena rama självmordet för dina nagelband då de torkas ut.)
2. Pressa en halv citron i en skål och tillsätt lite vatten får att få upp vettnivån så att hela nageltipparna kommer under vatten.
3. Sätt i naglarna och låt verka ca 10-20 min.
4. Tvätta händerna och smörj in rikligt med en handkräm.
Och så här blev mitt resultat:
SIMSALLABIMM! Du har vita naglar som inte kan ersätta den naturligste franska manikyren som finns!
Hoppas att det funkar för dig! :P
Kram Josefin <3

RSS 2.0